Tinklaraštis

Tinklaraštis

Kviečiame susipažinti su Laiminte

Kartu su Rimanto Kaukėno fondu norime jums papasakoti apie Laimintę - su hepatoblastoma kovojančią vos vienerių metukų mergytę. Pirmąjį savo gimtadienį Laimintė sutiko drąsiai - jai atlikta naviko šalinimo operacija, kurios metu buvo pašalinta tulžies pūslė ir dalis kepenų. Už Laimintės sveikatą kovoja visa gydytojų komanda, kuri deda didžiules pastangas jos sveikatai atkurti. Tačiau mergaitės kasdienybėje labai trūksta ... vaikiškos laimės.Didžiausias Laimintės herojus yra jos tėtis, su juo leisti laiką jai patinka labiausiai. Būtent su tėčiu Laimintė pirmą kartą patyrė džiaugsmą važiuoti vaikišku automobiliu - jos svajonė tokį turėti namuose. Ne tik Laimintė tikisi stebuklo, jo labai laukia ir tėtis su mama, kasdien tikėdami, kad mažoji kovotoja įveiks ją užklupusią nevaikišką ligą. O pasveikusią ir sustiprėjusią dukrą jie labai norėtų nuvežti ten, kur prasideda ir baigiasi visų mažųjų svajonės - pas Kalėdų senelį į Laplandiją.

Plačiau

Pietūs su kolegomis? Žinoma!

Kokybiški dienos pietūs, kuriais pasirūpina darbdavys - tai ne tik skanus maistas, bet ir galimybė stiprinti komandą. Savo patirtimis šia tema mielai pasidalino keletas "iLunch" restoranų verslo klientų. Daugelis „iLunch" restoranų yra įsikūrę verslo centruose, todėl nenuostabu, kad čia mielai pietauja įvairių biurų darbuotojai. Kartais restoranas jiems yra pasiekiamas vos dviejų lifto mygtukų paspaudmu, todėl galimybė greitai ir kokybiškai papietauti tikrai vilioja. 

Plačiau

Du nauji restoranai ir raginimas nesukti galvos dėl pietų

Itin kokybiškai papietauti už patrauklią kainą, o maistą gauti vos per 2 minutes – tai „iLunch“ dienos pietų modelis, kurį jau spėjo pamilti vertinantys šiuos aspektus. Visų patogumui – 2 nauji restoranai Vilniuje ir raginimas nesukti galvos dėl pietų.Š.m. spalio pradžioje dalinomės gera žinia apie naujo restorano Laisvės pr. 77B atidarymą ir užsiminėme, kad vilniečiams bei miesto svečiams tai tikrai ne paskutinė puiki naujiena šį rudenį.Nuo spalio 24 d. dienos pietų kviečiame ir į Mokslininkų g. 6A esantį kol kas naujausią „iLunch“ restoraną. Buvo labai džiugu matyti tokį susidomėjimą ir pasveikinti svečius iš aplink šią lokaciją įsikūrusių biurų, parduotuvių. Jau nuo pirmos atidarymo dienos mus mielais kaimynais vadino ne tik tie kas pietauti užsuka per tam skirtą pertrauką darbo metu, bet ir netoliese gyvenantys vilniečiai. Mielai laukiame visų ir primename, kad dirbame d.d. nuo 11.00 iki 15.00 val.

Plačiau

Duris atvėrė naujas „iLunch“ dienos pietų restoranas Laisvės pr. 77B Vilniuje

2023 m. spalio 10 d. Vilniuje duris atvėrė jau 23-iasis inovatyvus dienos pietų restoranas „iLunch“. Nuo šiol miestiečiai ir miesto svečiai kviečiami greitai ir kokybiškai pietauti Laisvės pr. 77B. Šį mėnesį Vilniuje pakviesime ir dar į vieno restorano atidarymą!Kaip teigė atidarymo dieną kalbinti restorano svečiai, iš naujos vietos jie tikisi skanaus maisto ir daugelis labai nekantravo įsitikinti, jog pietūs „iLunch“ patiekiami vos per 2 minutes. Stengsimės nenuvilti savo svečių ir džiaugiamės galėdami biurų darbuotojus ar dienos metu keliaujančius po miestą pakviesti patogiai ir išties itin greitai papietauti. Greiti pietūs, bet ne greitas maistas - idėja, kurią akcentuojame tiek atverdami naujus restoranus, tiek ir išlaikydami esamų kokybę. Mielai kviečiame pietauti darbo dienomis nuo 11.00 iki 15.00 val., o Jums patogių restoranų lokacijas visada galite rasti čia.

Plačiau

Virtuvėje, kurioje pasimokyti galėtu net dirbtinis intelektas

Įsivaizduokite virtuvę, kurioje darbas pietų metu primena energingą koncertą. Darniai tarsi orkestras dirbantys virėjai ir pagalbinis personalas kruopščiai vykdo savo užduotis, o klientai kokybišku maistu gali mėgautis per itin trumpą laiką. Kviečiame sužinoti, apie šio proceso ypatumus ir iššūkius.Stebuklai prasideda mamos virtuvėjeVienas nuostabiausių dalykų yra prisiminti save vaikystėje ir suvokti, kad dabartinė avo veikla yra nulemta to, ką matydavai namuose, ką patyrei ir kas žavėjo ir atrodė taip stebuklingai nepasiekiama. Tai galima vadinti pašaukimu, galima sieti su talentu, tačiau vilnietė Aistė tai vadina tikru svajonės išsipildymu. „Vaikystėje virtuvė buvo mano magiška erdvė. Atsimenu, kaip sužavėta sukinėdavausi šalia mamos, kuri atrodydavo tikra virtuvės šefė. Mane labiausiai žavėdavo jos gebėjimas paprastus ingredientus paversti skaniausiais patiekalais. Be to, virtuvė buvo ne tik maisto gaminimas, bet ir šeimos, draugų susibūrimo vieta”, – savo mielais prisiminimais dalijasi mergina, šiuo metu dirbanti vyriausiąja gamybos vadove dienos pietų restorane „iLunch“.Aistė baigė su maisto technologijomis susijusias studijas ir dienos pietų restorane darbą pradėjo kaip virėja. Anot pašnekovės, tiek šis, tiek maisto technologo darbas glaudžiai susijęs su kūryba. „Kažkas mus lygina su orkestre grojančiais muzikantais, kažkas mūsų virtuvę dėl įvairių technologijų prilygina lėktuvo piloto kabinai, o aš kartais juokauju, kad jaučiuosi tarsi mokslininkė. Eksperimentuoju su skoniais, tekstūromis ir prieskoniais siekdama sukurti tobulus skonio derinius“, – sako profesionali maisto technologė. Ji atkreipia dėmesį, jog net ir įprasti dienos pietų patiekalai gali maloniai džiuginti. Žinių ir minėtų technologijų dėka restoranų lankytojai gali kasdien mėgautis aukštos kokybės maistu. 

Plačiau